به گزارش راهبرد معاصر ؛ به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیمها و ویتامینهای مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل میشود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
به علت اسیدی بودن گوجهفرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه میآورد.
در ربهای کارخانهای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کنندهای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه میکنند که خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید میکند.
مصرف طولانی مدت این رب منجر به بروز سرطان کبد میشود.